17-12-05

It's christmas time

En terwijl het weekend langzaam maar zeker aan me voorbij trekt, ben ik nog steeds besluiteloos. Ik kom er wel uit, hoor. Maar er zijn zoveel dingen die ik nog wil realiseren en om er dan eentje uit te kiezen... .
 
Ik heb nog wat kerstinkopen gedaan vanmiddag. Ik shop niet zo graag, maar voor kerstmis maar ik een uitzondering. Het zal de speciale sfeer zijn die dan in de straten hangt. Overal lichtjes, dennenbomen en slingers, alles is groen en rood. Het enige wat me dit jaar echt tegenvalt is de boom op het marktplein. Het ding ziet er uit alsof het de zwaarste storm van de eeuw heeft moeten doorstaan. Bovenaan hangt nog een bal of twee en onderaan hangen alle lampjes op een hoopje. Net alsof iemand met hoogtevrees de boom heeft versierd. Tja, niet iedereen zal evenveel van deze periode van het jaar houden. 
 

18:56 Gepost door Sarah | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Jij vindt jullie boom niet zo mooi daar bij jullie op dat marktplein , wel ... ik niet de kerstal die ze hier bij ons in het dorp hebben geplaatst .
T'is al goed dat we weten dat er ieder jaar op dezelfde plek éne stond maar deze moderne versie trekt op niet veel ...
Kaarsrechte witte zoutpilaren zonder gezichten die maria en jozef moeten voorstellen en op het busseltje stro ligt ook zoiets maar dan in mini formaat ...
Mij kan het niet bekoren maar ja ... ook in dit geval zullen er andere zijn die het mss wél prachtig zullen vinden . Smaken verschillen nu eenmaal

Gepost door: klaverke | 17-12-05

De commentaren zijn gesloten.