17-01-06

Insomnia?

Ik weet dat ik hier regelmatig schrijf dat ik het druk heb, dat het vaak nogal gestresseerd verloopt en dat ik moe ben. Soms wijt ik het één wel eens aan het ander. Maar is dat wel zo? Mijn hele levensritme ligt overhoop. Overdag moet ik dutjes doen, willen of niet. Ik vecht tegen de slaap én ik kan niet winnen. 's Nachts raak ik dan weer niet ingedommeld. Ik heb al vanalles geprobeerd. Vroeger gaan slapen en langer slapen baten niet. Slaappillen wil ik niet, daar begin ik niet aan. Ik denk er wel over om met mijn probleem eens naar de huisarts te stappen, tenminste als het blijft aanhouden. Nu heb ik thee gehaald die me zou moeten kalmeren en de nachtrust bevorderen. Toh is het nu alweer half één geweest en zit ik achter de computer. Waarom? Ik kan de slaap niet vatten...  

00:38 Gepost door Sarah | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

dag sarah ik kan je zelf geen advies geven want ik ben iemand die slechts 5 uurtjes per dag slaapt. Mijn liefje daarentegen begint te slapen als ze twee minuten haar hoofd ergens legt, ook al staat de muziek of tv loeihard. Ik vraag haar soms hoe ze het doet, maar dan doet ze alsof het de normaalste zaak is. Ik denk dat ze gewoon innerlijke rust en evenwicht heeft gevonden. Een meisje zonder zorgen.

Ik hoop dat je spoedig je slaap vindt. Anders blog je nog maar wat verder. Er zullen altijd nachtvlinders zijn zoals mezelf die je tekstjes komen lezen.

; )

Gepost door: dennis | 17-01-06

De commentaren zijn gesloten.