25-01-06

1000

Nooit gedacht eigenlijk dat ik een dergelijk berichtje zou schrijven, maar... . Ik heb gezien dat de teller van mijn blogje bijna op duizend staat en ik ben toch wel erg benieuwd wie bezoeker nummer duizend zal zijn. Degene die merkt dat hij of zij de teller op dat prachtige getal heeft doen belanden, mag een reactie posten of me een mailtje sturen. Ik heb me nooit kunnen inbeelden dat ik het zo lang ("lang" is relatief natuurlijk) zou volhouden, in al dat bloggen kruipt namelijk tijd, iets dat ik regelmatig te kort lijk te komen. Maar ik doe het graag en ik ben van plan het nog een tijdje vol te houden. Dit misschien ten spijt van mensen die mij of mijn stijl niet kunnen luchten. Voor hen maar één advies: deal with it! Alle anderen die hier wel eens komen lezen en de zaak el best te pruimen vinden, wil ik toch even bedanken omdat ze de tijd nemen even stil te staan bij mijn dagelijkse beslommeringen.

 

Dit gezegd zijnde: een update over het telefoondebacle. Ze heeft uiteindelijk dan toch de hoorn in haar handen genomen en het juiste nummer ingetoetst! Terwijl het zweet over haar voorhoofd parelde, (wellicht vanwege de woeste blikken die ik in haar richting wierp) is ze er in geslaagd een afspraak vast te leggen met de man in kwestie. Hiep hiep hoera!!

 

Verder slaag ik er behoorlijk in om me aan mijn schema te houden, al heb ik het gevoel dat ik nog steeds niet genoeg slaap (en daar was het uiteindelijk allemaal om te doen) en moet ik regelmatig vechten tegen de vermoeidheid overdag. Mijn biologisch ritme heeft blijkbaar wat tijd nodig om zich aan te passen aan een meer geregeld leven. Ik heb hier ook al een paar keer reacties gelezen over de strakheid van mijn schema. Natuurlijk maak ik hier wel eens een uitzondering op. Het hele doel is gewoon iets te hebben om me aan vast te houden, want wie mijn eerdere berichtjes heeft gelezen, heeft misschien tussen de regels door wel opgemerkt dat mijn leven veelal uit pure chaos bestaat. Wat leuk is voor even, maar een mens heeft slaap nodig en daar ontbreekt het me geregeld aan. Zo ook weer deze nacht, want hoewel ik al even in mijn bedje zat, kon ik de slaap niet vatten en heb de laptop bovengehaald om nog even dit neer te pennen. Slaapwel!

01:04 Gepost door Sarah | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.