10-03-07

Sarah staat...op de startpagina

Ik wou hier snel even een berichtje komen posten en wat zie ik: ik sta op de startpagina. Best leuk, maar wel een beetje vreemd!
Betekent dat nu, dat alle onzin die ik hier neerschrijf toch niet zo onzinnig is? Ik weet het niet, maar in ieder geval ga ik er lekker mee door.

Voor wie de eerste keer op dit blogje komt:
Ik ben dus Sarah. Ik lees graag, maar ik schrijf nog liever. Geregeld ga ik een kijkje nemen op de blog van de mensen waarvan ik weet dat ze hier ook wel eens komen piepen. Ik heb, zoals veel mensen, een grote aanleg voor vermoeidheid. Niet omdat mijn werk zo veeleisend is of omdat ik ziek ben ofzo. Ik neem gewoon nogal veel hooi op mijn vork (en ik weet het van mezelf)en zo slaag ik er keer op keer in om volledig uitgeput aan een goede vakantie toe te zijn. Een tijdje geleden zocht ik ander werk, wat ik nu dus gevonden heb en waarmee ik gelukkig ben. Gelukkig zijn, nog zoiets. Dat is mijn meest recente ontdekking. Ondanks al mijn klachten, ben ik gelukkig. Als je mijn vorige berichten allemaal leest, kom je misschien tot de vaststelling dat dat niet zo lijkt en alleszins ook niet altijd zo is geweest. Maar ik ben het dus toch, een hele geruststelling voor mezelf. Want deze Sarah dacht dat ze verdoemd was tot pessimisme. Blijkt dat optimisme gewoon een levensvisie is, wat zeg je daarvan?

17:44 Gepost door Sarah in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** Proficiat hè Sarahtje , en nog een heel fijn weekend voor jou , groetjes .

Gepost door: Jeanjean | 10-03-07

proficiat met je vermelding op de startpagina!! leuke blog heb jij

Gepost door: Lesley | 12-03-07

De commentaren zijn gesloten.