05-04-07

10.000 en een klets

Ik zie hier tot mijn grote veugde dat de teller van mijn blog over 10.000 is gegaan. Wow. En dan te bedenken dat ik me een tijdje geleden nog afvroeg of ik er maar mee moest stoppen. Ik ga dan toch nog maar een tijdje door met het posten van berichten over mijn o'zo gewone leventje.
Vandaag is er niets speciaals gepland, maar morgen neem ik het er eens goed van. Ik heb vrijdag vrij en zo heb ik dus een extra verlengd verlengd weekend. Ik denk dat ik eens goed ga shoppen en mezelf verwennen met allerlei leuke dingen die ik eigenlijk niet nodig heb.
Zaterdag ga ik naar een toneelvoorstelling kijken en zondag vier ik pasen bij mijn grootmoeder. Ik zie er een beetje tegenop, maar ze is iemand die graag vasthoudt aan de tradities en voor haar heb ik het dan wel over om even te verschijnen en een ei naar binnen te werken.
Maandag ga ik gezelschapsspelletjes spelen met mijn moeder. Het klinkt misschien een beetje truttig of saai, maar dat doet ze graag en wat ga je anders doen op 2de paasdag? De winkels zijn niet open en mijn onverantwoord shoppinggedrag heb ik vrijdag al achter de rug.

13:27 Gepost door Sarah in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.