17-06-07

Ain't no sunshine

Laat ik eerlijk zijn. Mijn leven ziet er een pak zonniger uit dan pakweg een jaar geleden (over de huidige weersomstandigheden kan helaas niet hetzelfde worden gezegd). Ik heb een job die ik graag doe, ik heb een klein appartement waar ik graag woon, toffe vrienden, en ja, ik denk, dat er zelfs iemand is om van te houden. Woepie!

Maar soms overvalt me de weemoed nog. Ik heb een pak nare herinneringen waar ik maar niet van af schijn te kunnen raken. Kleine voorvalletjes, die me bij nader inzien toch behoorlijk getraumatiseerd hebben. Iets los kunnen laten, is nooit mijn sterktste kant geweest. Ik slaag er meestal in de dingen een tijdje te vergeten, maar dan, plots en geheel ongevraagd komen ze weer boven. En maken ze niet alleen mij, maar ook mijn omgeving het leven zuur. En dat spijt me meer dan ik kan zeggen. Donkere wolken aan de hemel en daar voeden alle slechte herinneringen zich mee. Het maakt ze nog sterker en mijn weerstand steeds zwakker.

Vandaag is gelukkig niet zo'n dag. Ik heb een gezellige avond voor de boeg met vrienden en familie. We houden spelletjesavond met een hapje en een drankje. Maar eerst gaan we samen iets eten in een restaurantje in de buurt. En het leven kan niet beter zijn.

15:47 Gepost door Sarah in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hey Het doet deugd om te lezen dat het goed met je gaat. Ik wens je dan ook een fijne zondagavond en nog een fijne werkweek.

Gepost door: martin | 17-06-07

soms heeft ne mens ni veel nodig hé....grtjs

Gepost door: bartje | 18-06-07

De commentaren zijn gesloten.